17 Mart 2012 Cumartesi

Nokia C8 İncelemesi

İlk incelememizde birlikteyiz.Bloğun iyiye gitmesi açısından günde 1-2 inceleme düşünüyorum.
İşte nokia C8 :

C8 Tasarım İncelemesi
C8 şık tasarımı ile alınması gereken bir telefon olduğunu belirtiyor zaten.Özellikle siyah renginde altındaki beyazlık nokia'ya tüm şıklığını vermiş.Üstündeki küçük beyaz NOKIA yazısı siyah renge çok aşırı derecede uymuş.Ayrıca oyunlardan zevk almak için büyük ekran isteyenlerin bu telefonu denemesinde fayda var.













C8 Özellik İncelemesi
Genel özellikler : Symbian 3 İşletim Sistemi, 3,5 inç Dokunmatik Ekran 720 x 405 Piksel, 12 Mega piksel Otomatik Fokus Kamera, Led Flaş, 1,3 MegaPiksel Yüksel Kaliteli Ön Kamera, Micro Usb 2.0, HDMI Bağlantı, 3,5 mm Port, Led Pil Göstergesi, Aktif Mikrofon, Çift Hoparlör.



Symbian 3 Nokia için her zaman bence dez avantaj.Mis gibi android varken rakip Symbian'ı kullanmak mantıksız geldi bana.Kamera dehşet gören de fotoğraf makinesi sanacak.Artık nokia kamera çıkartmaktan çok diğer rakipleri gibi kendini geliştirmeli.Aktif mikrofon ve çift hoparlör müzik severlerin hoşuna gidecek bu sefer.HDML bağlantı da aktarma yapmanızı sağlayacak.

İşlemci özellikleri : 512 MB RAM, 512 MB ROM, 1.2 Ghz ( ya da 1 Ghz ) İŞLEMCİ HIZI ile hızlı erişim.
512 MB RAM ve ROM harika gerçekten 1.2 Ghz ise performansı çok iyi bir telefon satılınca alınması gerekenlerden bir tane bence.



Henüz piyasada bulunmayan bu telefonun fiyatının 1400-1500 Türk Lirası civarında olması bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder